AktaKukac 7.6.0.29

Elkészült és kiadásra került az AktaKukac következő verziója, amely az alábbi fejlesztéseket tartalmazza:

– A hivatkozási számokhoz most már lehetőség van megjegyzés hozzáfűzésére

– Az irodavezető ügyvéd kiválaszthatja, hogy melyik felhasználó feladatait akarja látni. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a képernyő jobb alsó sarkában lévő feladatok ablak címsorára (szürke sáv) kell kattintani jobb egérgombbal, és a megjelenő listából kiválasztani azt a felhasználót, akinek a feladatait látni akarja.

– Az aktív felhasználók létszámának limitálása. A korábbi bejelentésnek megfeleleőn változnak az AktaKukac felhasználási feltételei. Ez azt jelenti, hogy aki 3, vagy annál több felhasználóval használja a programot, kiegészítő licencre van szüksége. Aki 2024.04.01 napján érvényes licenccel rendelkezett, és több felhaszálóval használta a programot, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a megfelelő licenckulcs – térítés nélkül – a részére kiállításra kerülhessen.

– Felhasználó adatainak módosítása során a biztonsági kérdésre adott válasz nem jelenik meg kódolt formában

– Ügy létrehozása során már nem lehet nem aktív felhasználót megadni ügygazdaként

– Feladat létrehozása során már nem lehet nem aktív felhasználót a feladat címzettjeként megadni

– Lezárt ügyre történő keresés vagy ügybe történő belépést követően ha a felhasználó folyamatos ügybe lépett, akkor az ügylista nem váltott vissza a folyamatos ügyekre.

Továbbra is várunk minden észrevételt és javaslatot, az AktaKukac Facebook csoportját pedig az alábbi linken tudjátok elérni: https://www.facebook.com/groups/1655476494901127