AktaKukac 6.39.0

Tegnapi napon elérhetővé váltak az AktaKukac új telepítőkészletei, és a beépített frissítéskezelőn keresztül is letölthetővé vált a következő frissítés.

A legfontosabb változás az, hogy immár a varázsók és a sablonok is bementhetőek az adatbázisba, így ha valaki több gépen dolgozik, akkor nem kell a sablont vagy varázslót az összes gépre telepíteni, hanem elég csak bementeni az adatbázisba, és máris mindenhonnan elérhetővé válik.

Fontos, hogy a régi sablonok és varázslók megmaradtak, az adatbázisos varázslók és sablonok használata nem kötelesség, hanem lehetőség.

Az adatbázis-varázslók nem érik el a helyi sablonokat, így ezeket csak az adatbázisból lehet összeállítani, azonban ellentétben a helyi varázslókkal, egy adatbázis-sablon több alkalommal is szerepelhet a varázslóban.

Az automatikus iktatásért felelős modult teljesen újraírtam, illetve a jogi képviselő típusú személynél immár lehetőség van az adószám rögzítésére is.

A kézikönyvet sajnos még nem sikerült aktualizálnom, ezt reményeim szerint hamarosan meg tudom tenni, és egy külön posztban fogom jelezni, amikor feltöltésre került.

Ahogy mindig, ezután is várom az esetleges fejlesztési és/vagy hibajelzéseket.