AktaKukac 6.37.1

A jelen poszt megjelenésével egyidejűleg elérhetővé váltak az AktaKukac következő kiadásának telepítőfájljai, valamint a frissítés a beépített frissítéskezelőn keresztül is letölthetővé vált.

A jelen kiadásban az alábbi változások és fejlesztések kaptak helyt:

Egyrészt megvalósult – legalább részben – az ügyszámok elrejtésének lehetősége. Így, ha valakit nem érdekelnek az ügyszámok, akkor ezek kikapcsolását követően az ügy leírása fog megjelenni az ügylistában, a tennivalóknál, és a naptárban is.

A fentiekhez kapcsolódóan megjelent az előtag használatának lehetősége. Az előtag maximum 20 karakter hosszú lehet, és szabadon meghatározott szöveget jelent, amelyet – használata esetén – a program az ügyszám vagy a leírás előtt jelenít meg.

Kikapcsolhatóvá vált az ügy indítási és lezárási dátumának megjelenítése.

Lehetőség nyílik most már arra, hogy az adatbázisban szereplő iratoknál ne csak az irat neve, hanem annak a kiterjesztése is megjelenjen az iratlistában, így az azonos nevű dokumentumokból is eldönthető, hogy melyik a gépen szerkesztett docx, és az aláírva visszaszkennelt pdf.

Az e-mail cím tesztelése során tapasztalt hiba reményeim szerint kijavításra került, illetőleg az e-mail tesztelés gomb átkerült az e-mail fülre.

A program kiadásával egyidejűleg frissült a kézikönyv is, így a legújabb funckiók és lehetőségek már megtalálhatók benne.

Ha bármilyen fejlesztési ötlet/javaslat felmerül, vagy hibát találtok a programban, keressetek egész nyugodtan!