AktaKukac 6.36.0 – INGYEN AKTAKUKAC

Tulajdonképpen mondhatnánk akár azt is, hogy a jelen kiadás csupán egy technikai jellegű változást hoz, és érdemi fejlesztést nem tartalmaz, de ez nem igaz.

MEGTEREMTŐDÖTT AZ AKTAKUKAC INGYENES HASZNÁLATÁNAK A LEHETŐSÉGE!

Mit is jelent mindez a gyakorlatban? Eddig, ha valaki az AktaKukacot szerette volna használni – akár csak kipróbálni – akkor szükség volt egy előzetes e-mail váltásra, aminek a segítségével tudtunk adni egy próbakulcsot, és így lehetett a programot használni.

Mivel ügyvédként rengeteg kötelező erejű nyilvántartást kell vezetnünk – és nem titkoltan az AktaKukac egyik célja az ebben történő segítségnyújtás – ezért úgy döntöttünk, hogy a program alapfunkciói (ügy, ügyfél nyilvántartás és a határnapok nyilvántartása) ingyenessé válik.

Ha valaki a program összes funkcióját szeretné használni, továbbra is szükség van a licenckulcsra – akár a 30 napos próbaidőszak alatt is – így ebben nincsen változás. Ellenben, immár lejárt licenckulcs esetében is elindul a program, hozzáférhetővé válnak a programban tárolt iratok, így nem fordulhat az elő, hogy valaki kizárja magát a napi munkából egy lejárt licenckulcs miatt.

A licenckulcs nélküli változat is folyamatosan frissülni fog, de az új funkciók továbbra sem lesznek benne elérhetőek, így ez csak a szűken vett ügy/ügyfél nyilvántartás elkészítésére és vezetésére lesz alkalmas.

Abban az esetben, ha licenckulcs vásárlására kerül sor, a program minden funkciója elérhetővé válik – megőrizve a korábban felvitt adatokat, így azokat nem kell újra rögzíteni.