AktaKukac 6.33.1

Jelen bejegyzés megjelenésével egyidejűleg elérhetővé tettük az AktaKukac 6.33.1 számú verzióját. Mint ahogy az a verziószámból is látszik, a jelen kiadással megváltozik az AktaKukac verziószám-kezelése.
A főverzió továbbra is a 6-os marad, a 33 jelzi a nagyobb, többnyire új funkciókat tartalmazó kiadások megjelenését, míg az 1-es jelzi, hogy a 33-as verzióból ez az első kiadás. A változtatás oka az volt, hogy apróbb hibajavítások kedvéért ne lépjünk egy egész verziószámot, és így mindenki számára követhetőbbé válnak az esetleges változások is.

Ennek örömére, jöjjenek az ebben a kiadásban debütáló újdonságok:

  • Megteremtésre került az ügyhöz kapcsolódó, adatbázisba lementhető saját változók kezelése és használata – a használatok leírását egy későbbi posztban fogom részletesen bemutatni.
  • A főképernyőhöz hozzáadásra kerültek a tennivalók. Ezt a Beállítások/Információs panel fülön lehet beállítani, ahol az is szabályozható, hogy az utolsó elkészült tíz iratot és a tennivalókat, mindkettőt, vagy egyiket sem szeretnénk látni a főlapon. A tennivalók listája – hasonlóan az iratok listájához – 1 percenként automatikusan frissül, így a titkárnő által felvett tennivaló is legkésőbb 1 percen belül megjelenik. 🙂
  • Beépítésre kerültek popup üzenetek a programba, ezek elsősorban jelenleg a frissítéseket érintik, de kedvező fogadtatás esetén bővíthető a szerepkörük. Az alábbi esetben jelennek meg popup üzenetek:
    • a program megkezdi a frissítés keresését
    • a frissítés keresése eredménytelen volt, pl. internetkapcsolati hiba miatt
    • a programhoz új frissítés jelent meg

Továbbra is biztatunk mindenkit, hogy adjon az AktaKukacnak egy esélyt, ehhez nem kell mást tenni, mint egy e-mailt írni a kapcsolati fülön lévő elérhetőségekre, megküldeni a KASZ-számot, és máris a boldog birtokosa lehet bárki egy ingyenes, 1 hónapig érvényes, teljes funkcionalitást biztosító licenckulcsnak.