AktaKukac 6.28.

A 6.28.-as programverzió nagyszerű újításokat tartalmaz! Fontos megjegyezni, hogy az újítások egy része a kollégák kérésére került a programba, remélem hasznosnak találjátok:

  • Egyszerűsödött a személyek keresése – a találati listán ugyanis a személy neve mellett több adata is megjelenik, így a 4 Minta Marcell közül könnyebben kiválaszthatjuk a keresett személyt
  • Irat e-mailben való küldésénél az e-mail címnél a program automatikusan keres a programba felvitt személyek e-mail címei között, csak kezd el írni a nevét. Ezzel sokkal egyszerűbb lesz például az ügyfélnek elküldeni az iratot.
  • Sablonból irat létrehozása – a keresett sablont úgy is kereshetjük, hogy a nevét elkezdjük gépelni, a program automatikusan kiadja a találatokat. Ha sok sablonunk van – ami szinte biztosan lesz, ha egyszer rákapunk a használatára – akkor ez a funkció nagyon kényelmessé teszi a használatukat.
  • Ügylista készíthető egyes ügytípusokról is.
  • és tadadadammmm: ÚJ FUNKCIÓ: ÓRAELSZÁMOLÁS a munkaidő és a munkadíj nyomon követésére. De erről lesz egy külön bejegyzés, ott találsz bővebb információt.

A program letölthető 2019. szeptember 3-tól. Amennyiben minimum 6.18-as AktaKukacot használsz, úgy a program a frissítés lehetőségét automatikusan fel fogja dobni.