Csomag ajánlatok

1. Teszt csomag

Ha ki szeretnéd próbálni az Aktakukacot, kérd Teszt csomagunkat. A csomag tartalma egy 30 napos licensz, illetve on-line vagy személyes segítség a program használatához egy óra időtartamban.

A Teszt csomag ingyenes, és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár.

A Teszt csomagot 2019. január 1-től minden kolléga egyszer veheti igénybe. Azonban aki a korábbi verziókat tesztelte, 2019. január 1-től ismét jogosulttá váltak a Teszt csomagra.

2. Előfizetés hűségidő nélkül

Amennyiben a teszt-csomag alapján az Aktakukac elnyerte tetszésedet, előfizethetsz rá hűségidő nélkül.

Az előfizetés díja két aktív felhasználót foglal magába, havi díja nettó 5.000.- Ft/hó, a minimális előfizetés időtartama hat hónap. Ha további felhasználóra van szükség, akkor minden további felhasználó nettó 5.000.- Ft/hó/felhasználó díj ellenében érhető el.

3. Előfizetés 12 hónapra

Amennyiben hosszú távon szeretnéd használni a programot, javasoljuk az éves előfizetést.

Az előfizetés díja nettó 50.000.- Ft/év, amely előfizetési díj két aktív felhasználót foglal magába. Ha egyidejűleg kettőnél tobben használnátok az AktaKukacot, akkor minden további felhasználó nettó 5.000 Ft/hó/felhasználó. Természetesen ebben az esetben is elérhető az éves kedvezmény, vagyis, ha hárman használnátok az AktaKukacot és éves díjfizetést választatok, akkor az előfizetési díj az alábbiak szerint alakul:

Alap előfizetés éves díjfizetés mellett: nettó 60.000.- Ft helyett nettó 50.000.- Ft, amely két aktív felhasználó rögzítését teszi lehetővé

A harmadik felhasználó díja éves előfizetés mellett: nettó 60.000.- Ft helyett nettó 50.000.- Ft.

4. Iroda-indító csomag

Mindenki volt ebben a cipőben: új iroda, praxis építés. Mi is szeretnénk segíteni a kezdést. Ha az elmúlt egy évben indítottad az irodát (vagy lettél egyéni ügyvéd) kérd Iroda-indító csomagunkat, mely 3 hónap ingyenes használatot biztosít. Így az iratok az első perctől a helyükre kerülnek!

Az Iroda-indító csomag ingyenes, és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár. Fontos korlátozás azonban, hogy az irodaindító csomag csak az alap előfizetéssel elérhető, vagyis egyidejűleg csak két aktív felhasználó rögzíthető a rendszerben!