AktaKukac 7.9.2.35

Elkészült és kiadásra került az AktaKukac következő kiadása, amely az alábbi fejlesztéseket és javításokat tartalmazza:

  • Az első, és legfontosabb, amit meg kell említenünk, hogy a jelen verziótól kezdődően lehetőség van arra, hogy az egyes mappákon belül további almappákat hozhassunk létre. A program gyakorlatilag nem korlátozza azt, hogy milyen mélységben ágyazunk egymásba mappákat, ezt a felhasználó józan belátására bízza.
  • Az előző ponthoz kapcsolódóan megvalósításra került az is, hogy ne csak iratok, hanem egyes mappák is mozgathatóak legyenek. Ennek megfelelően a már meglévő mappák is egymásba ágyazhatóak, vagy akár a teljes tartalmukkal együtt másik ügybe, vagy másik ügy másik mappájába is átmozgathatóak.
    FONTOS, HOGY A MAPPÁKNAK CSAK A MOZGATÁSA LEHETSÉGES, A MÁSOLÁSA NEM, TEHÁT AZONOS TARTALOMMAL A RÉGI MEGŐRZÉSÉVEL EGYIDEJŰLEG ÚJABB MAPPA NEM HOZHATÓ LÉTRE!
  • Hibajavításként meg kell említeni, hogy a varázslók törlése nem működött, ez javításra került.
  • Javításra került az a hiba is, hogy üres ügyben mindaddig nem lehetett mappát létrehozni, amíg az első iratot el nem készítettük.
  • Felhasználói kérésre ha szűkített ügylistát használunk (pl. létrehoztunk egy Polgári peres irattípust, és a megjelenítendő ügyeket erre az ügytípusra szűkítettük) és új ügyet szeretnénk létrehozni, akkor a program az új ügyet automatikusan a szűkített ügytípusnak megfelelően hozza létre.

A frissített telepítőkészlet, és a beépített frissítéskezelőn keresztüli frissítés a jelen poszt megjelenésével már elérhető.

Továbbra is várunk mindenkit az AktaKukac FaceBook csoportjába, amelyet itt tudtok elérni.