AktaKukac Starter Kit bejelentése

Kedves kollégák, elkészítettem egy újabb programot az AktaKukachoz, amellyel elsősorban a programmal most ismerkedőknek szeretnék kedveskedni – de természetesen a régebbi motorosok is nyugodtan használhatják.

A Starter Kit nem más, mint olyan adatoknak a gyűjteménye, amelyek „élettel” töltik meg az induláskor még üres adatbázist. Ennek a programnak a segítségével az üres adatbázisba be lehet szúrni jelenleg közel 40 sablont, ügytípusokat, ügyváltozókat, sőt, az egyes változókat kifejezetten ügytípusokhoz is lehet rendelni.

A használatához az AktaKukac 7.2.1.17 verziószámú vagy magasabb kiadása szükséges, és tanácsos, hogy lehetőség szerint szűz adatbázisra legyen ráeresztve. Természetesen feltöltött adatbázishoz is használható, azonban ügyeljetek arra, hogy azokat az ügytípusokat, amelyeket már hozzáadtatok a programhoz, ne jelöljétek ki újra, mert ebben az esetben pl. polgári peres ügykategóriából akár kettő is lehet.

A programot úgy kell használni, hogy a letöltött fájlt be kell másolni az AktaKukac telepítési könyvtárába, és onnét elindítani. A Starter Kit elindítása előtt az AktaKukacot működőképes állapotba kell hozni, és legalább egy alkalommal el is kell indítani, hogy a megfelelő adatbázis-szerkezetet kialakítsa.

A program elérhető a letöltések fül alatt.