AktaKukac 7.1.3.14

Elkészült és kiadásra került az AktaKukac következő verziója. A 13-as végű nem került kiadásra, ezért a 12-est közvetlenül a 14-es követi:)

Lássuk az újdonságokat:

  • Újra működik az a lehetőség, hogy a programból közvetlenül lehet a részünkre üzenetet küldeni.
  • A személyekhez kapcsolt iratok esetében elkészültem azzal a fejlesztéssel, hogy lehet módosítani az ide berögzített iratok tulajdonságait – magát az iratot továbbra sem lehet, és ezen jelenleg nem is tervezek változtatást.
  • A személyek rögzítése során jelentkezett egy hiba, ami a saját ügyfélként történő megjelölést akadályozta – ez javításra került.
  • Az automatikus iktatás további fejlesztéseket kapott, a duplán megjelenő ablakok megszűntek.
  • Lehetőség van arra, hogy a programbeállításoknál megadjunk egy számot, hogy mennyi időnként frissítse a program automatikusan a teendőket és a főképernyőn megjelenő határnapokat. Ennek többszemélyes irodában van igazán jelentősége, amikor szükséges látnunk a napközben esetleg megjelenő újabb teendőket.

A Windows-os telepítő készlet elkészült és elérhető a honlapról, és a beépített frissítés kezelőn keresztül is letölthető már a frissítés.

Szeretném felhívni a figyelmeteket egy változtatásra is: 2023.09.01 napjától az eddigi 1 hónapos próbaidőszak lerövidítésre kerül. Az a tapasztalatunk, hogy valaki vagy néhány nap alatt eldönti, hogy használni szeretné a programot, vagy pedig később sem fog ezzel kapcsolatos döntést. Ezért 2023.09.01 napjától a próbaidőszakot 15 napra rövidítjük, ez természetesen az addig kiadott próbakulcsokat nem érinti.