AktaKukac 7.0.0.4

A jelen bejegyzéssel egyidejűleg elérhető az AktaKukac következő karbantartási kiadása. A kiadás kritikus besorolást kapott, mert a korábbiakban hibásan működött a program, amennyiben nem helyi adatbázist, hanem pl. NAS-ra telepített adatbázist használt.

Javításra került a beállítások között az is, hogy a program hibásan jelezte, hogy mikor volt helyi, és mikor volt távoli adatbázis-elérésre állítva.

A frissítés letölthető a beépített frissítéskezelőn keresztül.

Ismert hibák:

A frissítés keresése során a program még azt jelzi, hogy nem megfelelő frissítést talált, ennek ellenére, ha a frissítéskezelő elindításra kerül, akkor a frissítés már gond nélkül letöltődik és települ. Ezt a következő kiadásban javítani fogom.

További fontos hír, hogy készülőben van az AktaKukac 6-ról AktaKukac 7-re való migrálást segítő program, amivel a régebbi adatok az új adatbázisba lesznek átmásolhatóak, amint elkészültem vele, azonnal jelezni fogom.

Továbbra is él az ajánlatom, hogy aki szeretné kipróbálni a programot, azt ingyen, kötöttségektől mentesen megteheti, ehhez mindössze az adószámának az első 8 számjegyére van szükségem.

Kérlek, ha hibát találtok a programban, jelezzétek, illetve akkor is jelentkezzetek, ha valamilyen ötlet merül fel, ami megkönnyítené a program napi használatát.