A csend oka :)

Bizonyára észrevettétek, hogy a szokásosnál nagyobb a csend a honlapon. Nem azért van, mert elengedtük volna az AktaKukac projektet – éppen ellenkezőleg. 🙂 Jelenleg éppen az AktaKukac következő, 7-es sorozatának első darabján dolgozunk, így értelemszerűen minden időnket erre fordítjuk.

Sajnos, azt jelenleg még megbecsülni sem nagyon tudjuk, hogy mikor lesz elérhető az újabb verzió, de két nagyon fontos dolgot már most szeretnénk kiemelni:

  1. Akinek érvényes előfizetése van, és frissíteni szeretne, természetesen minden további nélkül ezt meg fogja tudni tenni az új verzióra, ugyanakkor a 2. pontban is írtak miatt ez nem lesz automatikus folyamat.
  2. Az új AktaKukac lényegesen eltérő adatbázis-struktúrát fog használni. Ezért készülni fog majd egy konvertálóprogram, aminek a segítségével a meglévő adatbázisban lévő adatok átmásolhatóak lesznek majd az új adatbázisba.

Ha esetleg valaki hibát / javítani valót találna a jelenleg használt 6-os sorozatú AktaKukacban, ne habozzon jelezni, hiszen természetesen továbbra is az a célunk, hogy a legjobb ügyvédi nyilvántartó szoftvert tudjátok használni.