AktaKukac 6.40.3

A jelen poszt megjelenésekor már elérhető az AktaKukac következő verziója. A jelen verzió annak ellenére, hogy mindössze két frissítést tartalmaz, mégis kritikus besorolást kapott:

A kritikus besorolás oka az, hogy a programban felfedeztem egy hibát, amely megakadályozta azt, hogy új sablon kerüljön megfelelő módon hozzáadásra. Ez a hiba javításra került, reményeim szerint a program most már megfelelően működik.

A másik hiba, amely javításra került, elenyésző, és azt gondolom, hogy rendkívül kevés embernél jelent csak meg: Akkor fordult elő, ha napokig nem lépett ki az ember a programból, mert ebben az esetben nem frissült megfelelően a naptár, a korábbi bejegyzések folyamatosan ott trónoltak a határnapok listájának tetején.

Mint mindig, továbbra is áll az ajánlatunk arra vonatkozóan, hogy aki szeretne egy esélyt adni a programnak írjon nekünk egy e-mailt a KASZ számával, és egy hónapig kötelezettségek nélkül, teljes funkcionalitás mellett tehet egy próbát.

Kérlek, ha hibát találtok a programban, vagy csak fejlesztési ötletetek, javaslatotok van, azt e-mailen keresztül jelezzétek felénk, előre is hálásan köszönjük a segítséget.