AktaKukac 6.39.2 + aktualizált kézikönyv

Elkészült és kiadásra került az AktaKukac következő verziója. Ebben a verzióban inkább hibajavítások kaptak helyt, nagyobb fejlesztések most nincsenek, de a felhasználói élményen ez a kiadás is sokat javít:

  • Hibajavítás: A szerkeszthető dokumentumok megnyitása során a készítő automatikusan felüllírásra került az aktuálisan belépett felhasználóval. Ez a továbbiakban csak akkor történik meg, amennyiben a szerkesztésre kivett iratot félkész, vagy kész iratként lementjünk.
  • Hibajavítás: Az e-mail mellékletek csatolása során, ha a melléklet másik programban nyitva volt, akkor az e-mail készítése megszakadt. Ettől a verziótól kezdve ha egy melléklet csatolására nincs mód, akkor csak azt a mellékletet nem csatolja a program, illetve, ha a fájlhoz nem fér hozzá, akkor lehetőséget biztosít a felhasználónak, hogy a másik programot bezárja, és ismét megkísérelje hozzáadni az e-mailhez a csatolmányt.
  • Fejlesztés: az e-mailek most már nem egy zip állományban tartalmazzák az összes mellékletet, hanem külön fájlonkként, így telefonon is egyszerűbb lesz a programból küldött mellékletek megnyitása.
  • Fejlesztés: a program most már nem csak a feladási és letöltési igazolást, és társaikat képes automatikusan iktatni, hanem valamennyi, helyen formázott bírósági számot felismeri, és amennyiben ezek bármilyen ügy hivatkozási számai közé rögzítésre kerültek, akkor megkísérli az iktatást. Ha két azonos iktatási szám van rögzítve – ennek kicsi az esélye, de előfordulhat, hogy pl Törvényszéken és Járásbíróságon is a P.20.001/2021 ügyszámú ügyben járunk el, akkor a program fel fogja ajánlani azt, hogy melyik ügybe kerüljön az irat iktatására.

A kézikönyv is frissítésre került, így ismét a legfrissebb változatnak megfelelő tudnivalókat tartalmazza.

Továbbra is él az az ajánlat, ha bárki ki szeretné próbálni a programot, akkor egy hónapig erre minden kötöttség nélkül van lehetősége, illetve továbbra is biztosított – erősen csökkentett funkcionalitás mellett – az AktaKukac ingyenes használata.