AktaKukac 6.35.3

Elkészült és kiadásra került az AktaKukac következő verziója, amely az alábbi fejlesztéseket és javításokat tartalmazza:

  • Az első és legfontosabb, hogy a változókezelés során történtek változások. Egységesítettem a változókat, így a régi típusú változók a jelen kiadástól másként működnek. A továbbiakban mindenhol az un. 3-as változók használata javasolt, amelyeket egyébként a sablon felvitele során és az irat készítése során is külön ellenőriz a program, megakadályozva, hogy hibás változónevek kerüljenek rögzítésre.
    Szokásos módon, a program nem talál a változóhoz értéket – pl azért, mert régi típusú változót használunk – akkor úgyanúgy be fogja kérni a hozzá tartozó adatot, de célszerű a sablonok megfelelő átalakítása.
  • Az iratkészítés során megváltoztattam az ablakot: A hozzáadott személyek lista már nem csak a hozzáadott személy sorszámát jelöli, hanem azt is, hogy a hozzáadott személy az aktuális személytípusból hányadik, pl. 1. Eladó – Példa Béla. A személytípusok közötti váltásnál a hozzáadott személyeket tartalmazó lista nem változik, így nyomon lehet követni, hogy hány és milyen típusú személy került már hozzáadásra.
  • A félkészként lementett e-mailek újbóli megnyitása során tapasztaltam egy problémát, amelyet a jelen kiadásban javítottam.
  • Ezen felül apróbb hibajavítások és fejlesztések történtek.

Továbbra is él az az ajánlatunk, hogy aki ki szeretné próbálni a programot, az egy hónapig, minden kötelezettségtől mentesen megteheti, illetve ha bármi kérdés, kérés, észrevétel van, azt kérlek, hogy jelezzétek az elérhetőségeinken.