AktaKukac 6.30

Jelen bejegyzés közzétételével egyidejűleg elérhető vált a beépített frissítéskezelőn keresztül az AktaKukac következő, 6.30-as verziószámot viselő kiadása. Jelen kiadásban az alábbi változtatások, fejlesztések és hibajavítások kaptak helyt:

  • A varázslók indítása során fellépett egy hiba, amely megakadályozta azt, hogy a varázsló elindításra kerüljön, amely most javításra került.
  • Kényelmi funkcióként az ügyképernyőn a naptár helyi menüjéhez hozzáadtam egy új lehetőséget, így a határnapot kiválasztva lehetőség lesz arra, hogy mindenféle keresgélés nélkül be tudjunk lépni az ügybe.
  • Elkészítettem az óradíjas változókat, amelyek segítségével lehet olyan sablont készíteni, amely alkalmas az óradíjak elszámolására. Ennek mikéntjéről egy külön posztban fogok beszámolni.
  • Az ügyhöz kapcsolódó megjegyzések is kaptak egy kis fejlesztést, amelynek segítségével immár a tennivaló és a „sima” megjegyzés elválasztható egymástól. Ez a fejleszés első lépcsője, amely már használhatóvá teszi a funkciót, de további finomhangolások lehetősége még fennáll.

Ahogy a poszt elején jeleztem, a frissítéskezelő segítségével a frissítés már telepíthető, az új telepítőkészletek reményeim szerint a mai este folyamán elérhetőek lesznek.

Továbbra is kérem, hogy ha bármilyen hibát találtok a programban, vagy pedig fejlesztési ötletetek, javaslatotok van, vegyétek fel velünk a kapcsolatot.