Eljövendő változások

Ahogy az AktaKukac fejlődik, és egyre több visszajelzést kapunk, úgy fejlesztjük tovább a programot. Ennek egyik lépcsője volt a 3-as változók bevezetése, amely teljes mértékben beváltotta a hozzá fűzött reményeinket.

Éppen a 3-as változók sikere az, amely megágyazott egy újabb változásnak, ez pedig a korábban használt, nem 3-as tagolású változók törlése. Úgy látjuk, hogy lényegesen egyszerűbb és felhasználóbarátabb az új megoldás, ezért, hogy a duplán meglévő funkciókat elkerüljük, a „régi” változókezelés 2020.01.01-ét követő első kiadás alkalmával eltávolításra kerül a programból.

Mindenkit kérünk arra, hogy legkésőbb eddig a dátumig dolgozza át a sablonjait, mert ellenkező esetben a program működésében nem várt hibák lesznek tapasztalhatóak, illetve a sablonok kitöltése során is felmerülhetnek problémák.

A másik változás, amiről szólnunk kell, az a letétkezelés bevezetése. Dolgozunk már rajta egy ideje, és reményeink szerint hamarosan debütálhat, az AktaKukac következő kiadásával egyidejűleg.

Ha bármi kérdés felmerült, keressetek bennünket nyugodtan, elérhetőségeinket megtaláljátok a honlapon.