AktaKukac 6.20

Hiába tesztelsz valamit napokig, ha a kiadás előtti utolsó fél órában „ez még jó lesz, tuti, hogy működik!” felkiáltás mellett mégis hozzányúlsz a programhoz – aztán a napi munkában kiderül, hogy nem.

Így jártam most én, mégpedig a postakönyv készítése kapcsán, ezért van szükség a mai, gyors hibajavítás megjelentetésére. Aztán, ha már úgyis javítanom kellett, akkor íme még néhány dolog, amit tegnap óta megcsináltam:

  • A sablonok felvitele során a program felajánl egy alapértelmezett nevet, amelyet a sablonfájl nevéből készít el, levágva annak a kiterjesztését.
  • Sablon felvitele során a személytípus leírása mezőt töröltem, lévén, hogy több visszajelzést kaptam arra, hogy felesleges
  • Ha az e-mailként megküldött levélre duplán kattintunk, akkor – ugyanúgy, mint egy normál levélnél – megnyílik a levél tulajdonságait tartalmazó ablak. A mai javítás után már nem jelenik meg a lenyíló ablakban a felesleges null null, null felirat.

A frissítés javasolt, főleg, ha használjátok a postakönyvet. Ha nem, akkor a mai finomhangolások nélkül lehet élni. Bocs a dupla munkáért!