Ezzel kellett volna kezdenünk :-)

Üdvözlünk mindenkit az AktaKukac Ügyvédi Nyilvántartó Program honlapján.

A továbbiakban ez a honlap szolgál arra, hogy az AktaKukaccal kapcsolatos információkat megosszuk a nagyközönséggel, illetve, hogy lehetőséget biztosítsunk a velünk való kapcsolattartásra.

A régi honlap sem fog eltűnni, bár frissítések ott már nem fognak megjelenni, illetőleg a kapcsolati űrlap is átállításra kerül, hogy ezen az oldalon keresztül tudjunk egymással kommunikálni.

Aki a régi, arsalan-os e-mail címet használta, kérem, hogy mostantól szíveskedjen a jelen honlapon feltűntetett elérhetőségeket használni, mert a korábbi oldalra érkező üzenetekre és megkeresésekre valószínűleg csak elkésve fogunk reagálni.

Miért is van új honlapunk?

Egyrészt, nem véletlenül fogalmazok többesszámban. Eddig jómagam egyedül fejlesztettem az AktaKukacot, azonban most már közel egy hónapja kiváló kolléganőm is a csapat tagja, így a munkateher már valamennyire megoszlik köztünk. Többet fogjátok őt itt posztolni látni, mint engem, én pedig foglalkozhatok azzal, amit szeretek – az AktaKukac csiszolásával.

Másrészt azért, mert a weboldal címe így egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető és használható, mint a korábbi oldal címe, így reményeink szerint minket is könnyebben megtaláltok, ha valamiben a segítségetekre lehetünk.

Ezúton is bátorítok mindenkit, hogy egyrészt fedezzétek fel a honlapot, másrészt pedig, ha bárkinek kérése, észrevétele van, vagy hibát talál a programban, akkor azokat legyeket kedvesek már az itt feltűntetett elérhetőségeken bejelenteni.